-
-

ЯСЛА-САДОК "КАЗКА", У ЯКОГО Є ДУША.

Дата: 23.05.2019 09:36
Кількість переглядів: 685

Фото без опису    Зноб-Новгородський комунальний дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Казка» розпочав свою діяльність у 1985 році. Побудований він за типовим проектом та розрахований на перебування 140 дітей ясельного та дошкільного віку. На даний час функціонує 4 груп: 1 - ясельного віку та 3 – дошкільного віку, відвідують його 87 вихованців. Режим роботи 9 годин.

 Навчально-виховний процес дошкільного закладу спрямований на вирішення головної мети «Виховання здорової, гармонійно розвиненої особистості, створення сприятливих умов для повноцінного життя дошкільника, для реалізації ним свого природного потенціалу (фізичного, психологічного, духовного, морального, соціального)через різноманітні види діяльності» та головних завдань:

  • Формування здорового способу життя, бережливого ставлення кожної дитини до власного здоров’я.
  • Формування у дітей дошкільного віку національно-патріотичної свідомості, почуття любові до рідного краю, до села, до України.
  • Виховання екологічної культури у дітей дошкільного віку.
  • Розвиток мовленнєво-комунікативної активності дітей.

        Територія дошкільного закладу відповідає санітарним нормам, її площа становить 0,5 га. Заклад має огорожу, зеленні насадження, квітники.

        Організація начально-виховного процесу в дитячому садку здійснюється згідно з:

 Законом України " Про освіту ";                                     

  Законом України " Про дошкільну освіту";

  Міжнародною конвенцією про права дитини;

  Базовим компонентом дошкільної освіти;                                 

  Програмою виховання і навчання дітей "Дитината ін..

Навчальний рік у дошкільному закладі починається 1 вересня і закінчується 31 травня наступного року. З 1 червня до 31 серпня (оздоровчий період) у дошкільному закладі проводиться оздоровлення дітей.

    Дошкільний заклад здійснює свою діяльність відповідно до річного плану, який складається на навчальний рік та період оздоровлення. План роботи схвалюється педагогічною радою дошкільного закладу, затверджується керівником дошкільного закладу і погоджується з Відділом освіти, молоді і спорту Зноб-Новгородської селищної ради..

       У дошкільному закладі визначена українська мова навчання і виховання дітей. Навчально-виховний процес у дошкільному закладі здійснюється за  програмою , затвердженою Міністерством освіти і науки України.

     Велика увага надається педколективом питанням освіти і навчання дітей старшого дошкільного віку, підготовки до навчання у навчальної школі. Стан оволодіння дітьми знань знаходиться постійно  у полі зору батьків та вчителів майбутніх школярів.

    У навчальному закладі створені умови для навчання і виховання дітей.  Для оптимального рухового режиму є в наявності спортивний та ігрові майданчики, музично-спортивна  зала, обладнання для загартування.

        Групові приміщення забезпечені необхідним обладнанням, іграшками, посібниками, навчально-методичною літературою згідно типового переліку обов’язкового обладнання, навчально-наочних посібників та іграшок. У кімнатах дотримується температурний режим, виконуються правила техніки безпеки.

        Просторий світлий музично-спортивний зал обладнаний всім необхідним для проведення музичних занять з дітьми, розваг, свят: піаніно, музичний центр, ігровий матеріал, дитячі музичні інструменти. Для фізкультурних занять: швецька стінка, гімнастичні лави, похилі дошки, стояки та спортивний мат для стрибків у висоту та довжину, дуги для підлізання та куби різної висоти для зістрибування, м’ячі, обручі, скакалки та інший спортивний інвентар. Центральна стіна залу естетично оформлена, змінюється посезонно та з урахуванням тем свят, що проводяться.   

         Увесь педагогічний процес у нашому дошкільному закладі зорієнтований на виховання в дітей художніх потреб, інтересу до прекрасного в найближчому оточенні. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь