A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Система надання послуг КЗ «Зноб-Новгородський центр надання соціальних послуг»

Дата: 28.05.2019 12:58
Кількість переглядів: 443

Комунальний заклад «Зноб-Новгородський центр надання соціальних послуг» з 1 травня 2018 року надає соціальні послуги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах, зокрема громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги.

 

В закладі працює 15 соціальних робітників, які обслуговують 167 осіб похилого віку.

Соціальний робітник надає такі соціально-побутові послуги: прибирання житла, придбання і доставка продуктів харчування, речей першої необхідності, ліків, допомога в побуті, оформлення документів на отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та інших видів соціальної допомоги, внесення платежів.

Передбачено також організацію допомоги соціальним робітником в обробітку присадибних ділянок до двох соток землі пенсіонера.

Для надання соціальних послуг громадяни подають письмову заяву до комунального закладу «Зноб-Новгородський центр надання соціальних послуг». Після чого комісія центру визначає індивідуальні потреби отримувача соціальної послуги та укладає договір про надання таких послуг.

Заклад може надавати платні соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і мають рідних, котрі повинні забезпечити їм догляд та допомогу.

Щодо плати за надання соціальних послуг, то вона в кожному випадку індивідуальна, комісія складає карту індивідуальних потреб для кожного громадянина.

При центрі працює кімната з надання санітарно-гігієнічних послуг (душ) та кімната для прання білизни, які знаходяться в приміщенні Зноб-Новгородської лікарні.

                    

Комунальний заклад «Зноб-Новгородський центр надання соціальних послуг» і Зноб-Новгородська селищна рада роблять все можливе, щоб людина не почувалася самотньою, бо всі заслуговують на гідну старість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь