-
-

МИ НЕ ЗАБУДЕМО, САДОЧКУ, ТЕБЕ!

Дата: 31.05.2019 14:39
Кількість переглядів: 582

Фото без описуВипускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків.

 

Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі «Казка».

31 травня  дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – двадцять. Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.

Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, - у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі!

Дітей, їх батьків із святом привітав голова Зноб-Новгородської селищної ради                 П.В. Гончаров. Він побажав дітям добра, успіхів і мудрих вчителів, а також знайти себе, своє місце в житті, вирости й бути завжди людиною. А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. 

Швидко минуло свято, а попереду  у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості.

Свято у рідному садочку з дитячим сміхом і дитячим щебетом, хоча і з легким смутком розлуки, залишиться назавжди світлим спомином...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь