-
-

Хай буде дитинство щасливим!

Дата: 03.06.2019 11:02
Кількість переглядів: 558

Фото без описуЩорічно в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Він святкується 1 червня. КЗК «Зноб-Новгородський ЦКіД» відзначав свято одразу після того, як у  школах громади, 31 травня, пролунав останній дзвінок!

 

Тож діти могли продовжувати святкувати прощання зі школою та початок літніх канікул. Так що святковий настрій подвоївся. На свято був запрошений дитячий ансамбль «Василечки» с. Журавка, керівник Світлана Вьорстова та колектив сільського будинку культури-філії с. Голубівка  керівник Майя Алієва, ще в святкуванні приймали участь ансамблі   «Карамелька», «Веселка», «Перлина» Центру культури і солісти Варя Шестопал, Наталія Сенченко, Анастасія Ігнатовська, Олександра Кучерявенко, Карина Солдатенко, Дарина Горбачова, Ліза Барканова.

З імпровізованої  сцени будинку культури привітав дітей із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей – голова Зноб-Новгородської громади Петро Гончаров. Побажав маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь