A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЗУСТРІЧ МІСЦЕВИХ ЖИТЕЛІВ З ПРЕДСТАВНИКАМИ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Дата: 08.06.2019 11:24
Кількість переглядів: 502

Фото без опису  7 червня 2019 року у приміщенні Зноб-Новгородської селищної ради відбулась зустріч керівництва громади, представників аграрних підприємств, що здійснюють свою діяльність на території громади та місцевих жителів.

   У ході зустрічі мешканці смт. Зноб-Новгородське висловили своє незадоволення діями ТОВ "МФК АГРО", яке оброблює отрутохімікатами свої поля біля селища та водойми.

Сільгосппідприємство не попередило людей, що воно буде обробляти поля, не повідомило чим вони будуть оброблятися. Обробка проводилася поблизу житлових будинків. Занепокоєння у людей викликав сморід, який стояв у селищі після обробки полів. 

Від людей лунали заклики розірвати укладені між селищною радою та зазначеним товариством договори оренди земельних ділянок та заклики блокувати роботу підприємства у разі порушення чинного законодавства, яке регулює застосування пестицидів та отрутохімікатів.  Також жителі селища незадоволені відношенням до їх проблем з боку екологічних служб та Держпродспоживслужби.

Селищна рада та жителі узгодили план дій на той випадок, якщо таке буде повторюватися та вирішили звернутися до ГУ Держгеокадастру в Сумській області про порушення ТОВ "МФК АГРО" умов оренди земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь