A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

прес-тур в рамках проекту "ПУЛЬС" - "МІСЦЕВИЙ РОЗВИТОК ОРІЄНТОВАНИЙ НА ГРОМАДУ"

Дата: 18.06.2019 17:07
Кількість переглядів: 590

Фото без опису   Зноб-Новгородська територіальна громада активно впроваджує реформу децентралізації. Однак, проблем на шляху до спроможної і самодостатньої території дуже багато. 13 червня Зноб-Новгородську селищну раду відвідали консультанти офісу реформ Сумського регіонального відділення АМУ.

  Координатор офісу реформ Ніна Михайлівна Мельник, відкриваючи  прес-тур в рамках проекту «Пульс» на тему «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», розповіла про позитивні зміни, які відбулися в громаді після останнього приїзду спеціалістів Офісу.  

На початку зустрічі Петро Гончаров, голова селищної ради, доповів про шляхи створення громади, її здобутки та плани з розвитку.

Про інвестиційну і фінансову діяльність та забезпечення розвитку економічної спроможності громади розповів начальник відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Леонід Сотніков.

Директор КЗ «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Казка»»  Алла Сенченко  доповіла про організацію дошкільної освіти в громаді на прикладі свого комунального закладу. Про роботу КЗК «Зноб-Новгородський ЦКіД» та методи проведення культурно-масових заходів  на прикладі проведення театралізованого свята «Івана Купала» та еко-фестивалю «Дикий Мед» у громаді доповідала Олена Самусь.

В.о. старости Очкинського старостинського округу Андрій Овчаренко розповів групі офісу реформ про роботу будинку культури-філії, діяльність аматорського народного фольклорно-етнографічного колективу «Деснянка»  та роботу бібліотеки-філії с. Очкине. На завершення учасники прес-туру ознайомилися  про роботу селищної ради щодо  туризму на своїй території і його можливості залучення додаткових ресурсів для розвитку громади в рамках тісної співпраці з НПП «Деснянсько-Старогутський».

На запитання координатора офісу реформ, членів групи керівництво  надало вичерпні відповіді.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь