A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

На ставку у селищі Зноб-Новгородське було врятовано потопаючих.

Дата: 20.06.2019 15:11
Кількість переглядів: 680

Фото без опису

  "Порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих" - стверджує народна мудрість. Але у спеку про неї чомусь забувають, коли бажання пірнути у воду затьмарює розум. 

   19 червня мешканці селища Зноб-Новгородське надали вчасну і кваліфіковану допомогу потопаючому. Обідньої пори один з  відпочивальників вирішив поплавати в озері, але не розрахував свої сили і почав тонути. Дмитро Щепетков і Поліна Несмашна, які знаходились на березі, побачили сигнали про допомогу, кинулись у воду і змогли витягнути потопаючого на берег. Людина була без ознак життя: дихання і пульс не прослуховувалися. Молоді люди викликали «швидку» і розпочали реанімаційні заходи - непрямий масаж серця і штучне дихання. Через деякий час потерпілий почав дихати, прибула медична допомога. Фельдшер Ірина Лиско констатувала, що якби не своєчасна допомога, потерпілий міг загинути.

В цей день Максим Жура і Оксана Сорока врятували  бездиханну дитину, яка випадково потрапила до води та надали йому необхідну первинну медичну допомогу до приїзду швидкої. Фельдшер Ірина Лиско продовжила реанімаційні заходи та врятувала малечі життя. 

Керівництво Зноб-Новгородської селищної ради висловлює подяку батькам та вчителям, які виховують небайдужу молодь. Ми пишаємося своїми героями та сподівається, що їхні вчинки слугуватимуть прикладом для всього населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь