A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"ВИПУСК - 2019" В ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Дата: 27.06.2019 13:58
Кількість переглядів: 583

Фото без опису   Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь. Діти і батьки з нетерпінням чекають цього. Учні отримують повну свободу і починають самостійне доросле життя. Саме тому випускний настільки хвилююче свято.

 26 червня 2019 року, у актовій залі ДПТНЗ «Зноб-Новгородський професійний аграрний ліцей» пройшли урочистості з нагоди вручення дипломів кваліфікованих робітників за професіями: «Плодоовочівник, кухар» та «Лісник, тракторист-машиніст с/г виробництва (кат. «А1» «А2»), водій автотранспортних засобів (кат. «С»)».

Зі знаменною подією дипломованих фахівців привітав,  директор ліцею В.І. Гончаров. Він тепло і сердечно побажав їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності.

До випускників з вітальним словом звернулися класні керівники – Н. Д. Гончарова та Т.І. Гончарова, які побажали винуватцям свята хорошого майбутнього, удачі в подальшому їхньому вже дорослому житті та щоб ніколи не забували рідні стіни ліцею. Від батьків випускників привітала Світлана Дмитроченко. Зі сльозами на очах, вона висловила сподівання, що юнаки та дівчата гідно долатимуть труднощі в житті, що кожен досягне успіхів у самореалізації, побажала випускникам віри в себе, здійснення мрій, щасливої життєвої дороги.

Керівництво Зноб-Новгородської селищної ради приєднується до всіх привітань і щиро бажає вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Нехай заняття та практичні навички, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь