A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"КУПАЛЬСЬКІ ЗОРІ" ЗАСЯЯЛИ НАД СЕЛИЩЕМ ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКЕ

Дата: 07.07.2019 13:06
Кількість переглядів: 558

Фото без опису   Із розмахом, весело, у найкращих українських традиціях, з  приємними сюрпризами, піснями і запальними танцями відзначали у селищі Зноб-Новгородське свято Івана Купала.
Традиційно місцем його проведення, ось уже не один рік, є берег озера. Цього року воно залишилося незмінним. Саме тут, де гордовиті густі сосни задивилися у прозору гладь води, а сонячне проміння ховається у затінках дерев і манить густе різнотрав’я, і відбулося  масове гуляння «Купальські зорі». 
На свято налаштовувало все:  і сцена концертного майданчика, і дівчата та хлопці в українських костюмах, і гучні, веселі українські пісні, і вдало розміщена на березі фото-зона, і «стрункий» купальський стовп з призами. Більшість учасників дійства одягли вишиванки, що надало йому особливого колориту.
Ще мить, і розпочався концерт, ведучі свята, дівчата-україночки, привітали всіх присутніх і зі сцени полилася чудова мелодія під звуки якої учасники хореографічного гуртка виконали купальський хоровод. Далі один за одним дарували свої чарівні і неповторні виступи учасники художньої самодіяльності СБК-філії с. Кривоносівка, СК-філії с. Хильчичі та СБК-філії с. Мефедівка.
Все далі і далі запливали пущені на воду віночки, все більше і більше зірок поглядало із неба, та свято не затихало і ось нарешті, під веселу музику, хлопці запалили купальський вогонь. Дужче й дужче в темне нічне небо здіймалося вогнище, спалюючи всі людськи негаразди і даруючи присутнім своє тепло і надії на краще!
 Вже 19-й рік поспіль ми відзначаємо  це традиційне народне свято однією великою родиною. Сподіваємося, що всім було весело, затишно і тепло.

Від імені Зноб-Новгородської селищної ради та її виконавчого комітету, голова Петро Гончаров, висловлює особливу подяку спонсорам святкового дійства - Сергію Шупіку, Євгену Будніку, Олександру Барабашу, Миколі Рябусі, працівникам ДПТНЗ "Зноб-Новгородській ПАЛ", в часності Ігору.Пищолі - за сприяння в очищенні території, ДП С-Будський агролісгосп та ін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь