A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Участь нашої команди у ІІІ спортивно – туристичному зліті Шалигинської ОТГ

Дата: 16.07.2019 15:49
Кількість переглядів: 761

Фото без опису   10 - 12 липня  на території  с. Сваркове було  урочисто відкрито ІІІ спортивно – туристичний  зліт  Шалигинської  обєднаної територіальної громади.

У спортивних  змаганнях  взяли участь   5  команд. Команда Зноб-Новгородської ОТГ під назвою «Огонь», також взяла участь у змаганнях.

Гарного відпочинку, позитивних емоцій, нових знайомств, та звичайно ж, високих результатів бажали цього дня учасникам спортивно-туристичного зльоту голова Шалигинської громади Ю. Матвієнко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Р. Абрютін.

Святкова лінійка розпочалася підняттям синьо-жовтого стяга капітанами команд. Перший день змагань розпочався з конкурсу капітанів, де кожен  зміг показати  свій спортивний рівень підготовки.  Все пройшло у напруженій боротьбі  за перемогу. Конкурси минали  швидко та цікаво: змагання з пляжного волейболу, кращий туристичний табір, візитка, туристично-екстримальна естафета, розпалювання багаття, краща туристична страва, дартс, спортивно-розважальна естафета.

По закінченню напруженої боротьби, для учасників спортивно-туристичного зльоту та просто небайдужих відпочивальників на свіжому повітрі проводилася культурно-розважальна програма. Підтримати наших спортсменів прибула ціла група підтримки: голова Зноб-Новгородської селищної ради – Петро Гончаров, заступник голови – Олег Несмашний, начальник відділу освіти, молоді та спорту – Михайло Андрущенко і наш улюблений народний аматорський ансамбль «Вербиченька».

Визначним у цьому заході стало те, що між головами об’єднаних територіальних громад відбулося обговорення перспектив співпраці для подальшого розвитку громад у сфері фізичної культури, спорту, економіки та розвитку інфраструктури.

 Дні змагань промайнули швидко. Учасники зустрілися зі старими товаришами, знайшли нових друзів, відпочили та отримали потужний заряд позитивних емоцій.  Нарешті святкова лінійка – цього разу вже урочисте нагородження переможців. І хоча, наші спортсмени і не здобули першість, ми щиро бажаємо їм успіхів і не зупинятися на досягнутому та віримо в вашу перемогу в майбутніх іграх. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь