A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ІМ’Я – ЦЕ КЛЮЧ ДО ЖИТТЯ: ОРИГІНАЛЬНІ Й ПОПУЛЯРНІ ІМЕНА НА ЯМПІЛЬЩИНІ ТА СЕРЕДИНО-БУДЩИНІ

Дата: 25.07.2019 09:50
Кількість переглядів: 460

   Питання надання дитині імені хвилює батьків впродовж 9 місяців очікувань на малюка та після його народження. Це рішення дуже важливе, адже, обираючи ім’я для свого чада, батьки надають йому своєрідну формулу долі та ключ до життя.

 Серед зареєстрованих фахівцями юстиції Ямпільського району за                    6 місяців 2019 року імен популярними залишаються  Вероніка, Злата, Софія, Іван, Богдан, Максим. Називали новоспечені батьки своїх продовжувачів роду й оригінальними та рідковживаними іменами. Наприклад, серед дівчат  на Середино-Будщині   - Рахіль , на Ямпільщині серед    хлопчиків –  Яромир.

Варто зазначити, що урядом  прийнята ініціатива від Міністерства юстиції України є Малятко, яка дозволить батькам в онлайн-режимі 10 базових державних послуг, пов’язаних з народженням дитини. Зокрема мова йде про державну реєстрацію народження дитини, реєстрацію місця проживання малюка, призначення державних виплат при народженні дитини, внесення відомостей про дитину до реєстру пацієнтів, внесення відомостей до реєстру платників податків, видачу посвідчень батькам багатодітних сімей та призначення допомоги дітям, які виховуються в багатодітних сім’ях, та інше.

Нагадаємо, що за І півріччя в Ямпільському та Середино-Будському районах народилось 77 малюків, з них 39 дівчат та 38 хлопчиків .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь