A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ТРЕТІЙ ЕКО-ФЕСТИВАЛЬ "ДИКИЙ МЕД" ВІДБУВСЯ!!!

Дата: 21.08.2019 09:00
Кількість переглядів: 1120

Фото без описуНезважаючи на всі "сюрпризи", які нам піднесла природа 17 серпня, третій еко- фестиваль "Дикий Мед" відбувся !!! Місце  проведення медового фестивалю –  крайня точка на півночі Сумщини. Непроглядні ліси і незаймана краса природи розкрили свої обійми пасічникам, не тільки місцевим, а й сусідніх районів, міст та громад. Жителі і гості селища стали учасниками яскравого святкового заходу, проведення якого ініціювала Зноб-Новгородська селищна рада при фінансовій підтримці народного депутата  України Андрія Деркача, групи компаній «Зерно Полісся» і особисто Дениса Птушка, ТОВ, ТТК «Агроінвест» і особисто Петра Карабана, ТОВ Агрофірми «Дубрава» і особисто Сержика Мірабяна, ПП Євгена Сахошко, Євгена Будніка, Сергія Шупика, СТОВ «Червоний Партизан» і особисто Миколи Головача, ТОВ «ВВО - Дніпро» і особисто Олега Литвиненка, керівнику «Росинка+» Валентині Жаркій, ФОП Барканову Олександру.

Зі словами привітання до жителів і гостей селища звернулися голова С-Будської райдержадміністрації Ірина Заплаткіна, голова С-Будської районної ради Микола Харитоненко, голова Зноб-Новгородської селищної ради Петро Гончаров.

 Фестиваль приурочений до свята Преображення, тому головним атрибутом був мед та медовуха і медові продукти.  Мед на еко-фестивалі був представлений в достатку: липовий, гречаний, акацієвий і інших сортів. Гості фестивалю мали змогу купити якісний натуральний продукт, а бажаючі спробувати медовуху і придбати цей напій на згадку про свято.

Для бджолярів цей фестиваль - чудова нагода поспілкуватися один з одним, поділитися досвідом. У фестивалі взяли участь бджолярі з м. Шостка, м. Конотоп, місцеві пасічники теж не обійшли увагою таке значне свято і охоче представляли свою продукцію. Працівники НПП «Деснянсько-Старогутський» також не в перше брали участь у еко-фестивалі, вони не тільки привабливо оформили свої виставкові майданчики, а ще продавали запашний мед з лісових просторів і різноманітні збори лікарськх трав. Всіх пасічників, присутніх на святі, нагородили дипломами від голови Зноб-Новгородської селищної ради за участь у ІІІ еко-фестивалі «Дикий Мед».

Хоч із погодою не дуже пощастило, але на настрій гостей фестивалю це не вплинуло. Сотні гостей, тисячі вражень, тисячі незабутніх спогадів.  Вже традиційно на святі пригощали млинцями. Кухарі приготували 300 млинців, присмачені медом, вони стали безкоштовним частуванням для всіх присутніх. А ще, гостей привітно зустрічали колоритні господар та господиня і пригощали всіх бажаючих міцною медовухою.

Концертна програма, яка почалася о 17  годині, була насиченою. Активну участь в ній взяли вокальні ансамблі «Деснянка», солістка Зноб-Новгородського ЦКіД Ліза Барканова, «Полеские зори» Середино-Будського РБК, «Дружбяночка» і «Світанкові роси» м. Дружба, солістки Ямпільського районного центру культури, учасниця Всеукраїнських конкурсів Леся Піюк. Родзинкою концертної програми став виступ гурту «Денс-Бенд», та дискотека з лед-шоу. Святкова програма тривала до другої години ночі.

З надією чекаємо наступного еко-фестивалю «Дикий Мед», адже нам ще потрібно багато працювати над розбудовою свого краю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь