A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

«ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ ВЗАЄМОДІЇ ВЛАДИ ТА ГРОМАДИ».

Дата: 30.08.2019 10:07
Кількість переглядів: 570

Фото без описуВідділ «Центр надання адміністративних послуг» створено Зноб-Новгородською селищною радою 1 березня 2019 року, з метою забезпечення доступності та спрощення одержання адміністративних послуг 1 березня 2019 року.

Відкриття приміщення ЦНАПу заплановане на вересень місяць 2019 року. Нагадаємо, ЦНАП модернізують в рамках проекту від програми “U-LEAD з Європою” – міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. У приміщенні закінчують внутрішній ремонт, залишилося ще розставити меблі та нову оргтехніку. Тож незабаром на відвідувачів чекатиме просторий зал, зручні місця та якісні послуги.

 

Завдяки інтеграції послуг мешканці у зручних умовах зможуть зареєструвати місце проживання, акти цивільного стану, отримати послуги у сфері бізнесу , нерухомості та земельних питаннях, деякі нотаріальні послуги, а також отримати консультацію спеціалістів пенсійного фонду, районного центру зайнятості та бюро безоплатної вторинної правової допомоги, отримати ряд місцевих послуг, які до створення ЦНАП надавалися в кабінетному форматі окремими посадовими особами. У ЦНАПі з вересня місяця будуть надаватися близько 65 адміністративних послуг.

Доступними стануть також нові адміністративні послуги, які раніше можна було отримати лише в райцентрі. Серед таких послуг є реєстрація земельних ділянок в ДЗК; пенсійні послуги; послуги центру зайнятості, тощо.

На офіційному сайті громади, а також в самому приміщенні ЦНАП  Ви можете отримати інформацію про порядок та спосіб отримання адміністративних послуг, вивчити перелік необхідних документів або завантажити електронні бланки заяв. Також, дізнатися про місце розташування, графік роботи та перелік послуг, які надаються.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь