A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Серпнева конференція педагогічних працівників.

Дата: 02.09.2019 14:49
Кількість переглядів: 461

    30 серпня 2019 року на базі Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшла серпнева  конференція педагогічних працівників  Знобновгородщини під гаслом « Від мети НУШ до формування змісту освіти».

 Спочатку голова Зноб-Новгородської селищної ради Петро Гончаров привітав учителів із початком нового навчального року та побажав плідної роботи та рясних врожаїв на педагогічній ниві.

  Пленарне засідання  продовжив  Михайло Андрущенко, начальник відділу освіти, в ході якого прозвітував перед працівниками освіти за результати 2018-2019 н.р.  та  плани на 2019-2020 н.р.(матеріально-технічне забезпечення закладів освіти, участь у учнівських олімпіадах, конкурсах, перспективний план розвитку освіти Зноб-Новгородської селищної ради).

   Про роботу у рамках НУШ присутні заслухали доповіді таких працівників освіти: Тетяни Овчаренко, вихователя дошкільної групи Журавського НВК – «НУШ – нові орієнтири для дошкілля»; Ольги Лазуткіної, учителя початкових класів Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. – «Робота у першому класі НУШ: реалії сьогодення»; Марії Титенко, учителя української мови та літератури Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. – «Наскрізні змістовні лінії як засіб інтеграції ключових і загально предметних компетентностей на уроках української мови та літератури».

На секційних засіданнях методисти, спеціалісти та міжшкільні керівники МО ознайомили вчителів-предметників із новими методичними рекомендаціями МОН України на 2019-2020 н.р.

 Стартував новий етап у справі навчання і виховання підростаючого покоління. Тож побажаємо всім його учасникам успіхів і творчих злетів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь