A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 02.09.2019 15:00
Кількість переглядів: 486

    Сьогодні у школах Зноб-Новгородської громади пролунав перший дзвоник.  День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят.

На святі у Зноб-Новгородській школі, в останній раз, пролунали теплі слова від Гриви Валерія Васильовича, він у своїй промові привітав учнів, педагогів і батьків з новим навчальним роком, побажав всім натхнення і успіхів, і представив громаді виконуючу обов'язки директора Зноб-Новгородської школи – Наталію Григорівну Павлюченко. Вона схвильовано вітала учнів, колег, батьків і бажала всім втілювати в життя свої цілі і не боятися ставити перед собою високі завдання. Петро Васильович Гончаров, голова селищної ради, побажав успішного навчального року, Світлана Миколаївна Шапеко – прагнень до мрій, та іх сповнення, батьки першокласників – здоров’я і прагнення до знань.

   Сьогодні усі виступаючі, в усіх навчальних закладах  бажали школярам успіхів у нелегкому процесі здобуття знань, а також щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Адже для когось сьогодні пролунав перший дзвоник, а для когось – останній. 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь