A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"ЗІГРІЙМО СЕРЦЕ ДОБРОТОЮ"

Дата: 27.09.2019 15:47
Кількість переглядів: 413

         Фото без описуКЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» за підтримки КЗ «Зноб-Новгородський Центр надання соціальних послуг», разом з усією міжнародною спільнотою, сьогодні, напередодні Міжнародного свята людей похилого віку, відзначали свято праці, свято долі, свято життя .

 

Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, найбільше багатство яких є досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу вистояли і зробили найбільший внесок у розгром фашизму. Цього не маємо забувати.

Для присутніх на святі було приготовано невеличке частування:  запашний чай, печиво і пісні, які присутнім подарував народний аматорський ансамбль «Вербиченька», а вже далі пісні полилися самі, зав’язалася розмова. Жіночки, а на святі нажаль були переважно вони, ділилися спогадами та життєвими історіями.

Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання особам старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки, звернути увагу суспільства на проблеми глобального постаріння населення. Довге життя – ознака доброго здоров’я. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь