A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Організація літнього оздоровлення дітей дошкільного віку

Дата: 02.10.2019 11:00
Кількість переглядів: 751

    Протягом оздоровчого періоду з червня по серпень 2019 року в Зноб–Новгородському дошкільному закладі було оздоровлено 84 дитини. Весь колектив працював творчо і відповідально. Для цього була проведена велика господарська робота. Підремонтували та пофарбували обладнання на ігрових майданчиках, на клумбах висадили квіти, на городі посадили огірки, картоплю, капусту, моркву, буряк столовий, зелень. На зиму завгосп Сенченко Л.М. з працівниками засолили огірки та щавель. 

Вихователь старшої групи Чебіряко О.В. разом з дітьми зробили дослідницьку ділянку де посадили моркву, буряк столовий, капусту та висадили томати. Все літо діти не тільки спостерігали за своєю городиною а із задоволенням працювали разом з вихователями.

  Медсестрою Шашко Н.М. була проведена бесіда з працівниками закладу про надання першої допомоги при отруєннях, травмах, сонячному ударі, укусах комах та ін. Всі працівники пройшли інструктаж з ТБ та з охорони життя і здоров’я дітей.

  Раціон харчування дитячий заклад збагачував свіжими овочами та фруктами, ягодами та зеленню завдяки допомозі батьків та працівників закладу. В раціон харчування дітей також входять соки, молоко, молочні продукти, риба, мясо, сири та ін.

  З метою урізноманітнення перебування дітей в дитячому садку, проводилися розваги, конкурси, рухливі та спортивні ігри, сюжетно–рольові ігри. Проведено екскурсії до бібліотеки, пожежної частини, школи, хлібозаводу, аптеки,  на поле, озеро. Провели конкурси малюнків на асфальті «Яскраве сонечко», свято до Міжнародного дня захисту прав дітей, свято-розвага «Нехай ми ще малята, та про Конституцію України маємо знати», літні розваги: «Розваги з Капітошкою», «Літо–радісна пора, любить літо дітвора», «Квітковий дивограй», «Зелена аптека», «Світить сонечко для всіх», спортивна розвага «Зустрічаймо, діти, усмішками літо!», конкурс на кращій віночок, розвага «Ми діти твої, Україно»,  брали участь у концерті до Дня Незалежності у селищному будинку культури. Практичний психолог П’ятниця С.С. провела з працівниками практичне заняття з метою створення комфортної атмосфери, сприянню згуртованості колективу «Скуті одним ланцюгом»

  З метою загартування проводилось обливання ніг дітей по коліна,  пішохідні переходи, ранкові гімнастики, гімнастики після сну.

Під час оздоровлення діти дитячого садка отримали заряд бадьорості,пізнали багато нового та цікавого.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь