A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

«Рідне село – колиска мого дитинства»!!!

Дата: 08.10.2019 16:02
Кількість переглядів: 1534

Фото без описуСела, як і люди, мають свої біографії. І у кожного вона своя – неповторна. Тільки в селі  людина може так тісно спілкуватися з природою, розуміти її душею і серцем, милуватися її неповторною красою. Наше рідне село є для нас маленькою Батьківщиною. В кожного є своя хата, своя стежина, яка веде нас в далекий непізнаний світ.

Невеличке село Хильчичи, розташоване на березі річки Бичихи, 5 жовтня відсвяткувало не мало, не багато - 409 років від дня свого заснування. Дружні хильчани підготувалися до свята добре: прибрали біля своїх домівок, прикрасили майданчик біля сільського клубу, оформили виставки з рушників, квітів та гарбузів. Наготували різноманітних смаколиків, підготували подарунки найактивнішим Фото без описумешканцям села  які, не шкодуючи своїх сил і часу, відгукнулися і допомогли у підготовці до свята. Жителі села щиро вдячні односельчанину, депутату Зноб-Новгородської селищної ради Євгену Сахошко за надання спонсорської допомоги у святкуванні дня села. Завдяки пану Євгену, його невичерпній енергії і любові до рідного села свято вдалося на славу!  А за допомогою художньої самодіяльності Хильчичського сільського клубу, директора Кривоносівського СБК і «Зноб-Новгородського ЦКіД» - відбувся гарний концерт «Рідне село – колиска мого дитинства».

Бажаємо жителям Хильчич щоби їх життя було світлим і радісним, щоб вітання додали життєвої наснаги у скарбничку їхньої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність та уміння творити добро.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь