A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Слава захисникам України!

Дата: 10.10.2019 15:00
Кількість переглядів: 439

Фото без опису    У швидкоплинності часу та зміні наших уподобань по відношенню до тих чи інших героїв незмінним залишається одне – споконвічна любов  українського народу до свободи, до процвітання своєї держави. Славна і багата історія нашого народу. Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували і не шкодують життя і здоров’я заради свободи України та її народу.

14 жовтня – особливий день календаря, адже цього дня зустрічаються три великі свята: свято Покрови Пречистої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України. Напередодні свят, 10 жовтня, в читальній залі бібліотеки-філії смт. Зноб-Новгородське, для школярів, пройшла патріотична година «Від народження козацтва до сьогодення». Юні патріоти дізналися про славне козацьке минуле та сучасну армію України. 

Також діти мали змогу ознайомитися з розгорнутою книжковою виставкою «Величне ім’я – захисник України!», за допомогою якої вони зазирнули до сторінок історії про звитягу предків, які своїми звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, а також ознайомитись з  героями  сьогодення – які нині боронять державу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь