A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Відзначення Дня захисника України ЗЗСО.

Дата: 15.10.2019 11:48
Кількість переглядів: 1569

Фото без опису     З метою вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, в закладах освіти Зноб-Новгородської селищної ради 11 жовтня  2019 року були проведені виховні заходи.

   У  Голубівському НВК  проведено виховну годину для учнів 3-11 класів «Ми нащадки козаків». Класні керівники та вчитель фізичної культури Хильчицький НВК  провели спортивні змагання «Козацькі розваги»  (2-11кл.), а 12.10.2019 учні 11,6 кл. брали участь у районній Гімназіаді з легкоатлетичного кросу, де посіли І місце.

     У Зноб-Трубчевському НВК   проведено захід « Козацький гарт», учасники  якого (хлопці 2-7 кл.) продемонстрували свою спритність, мужність, витривалість.

      На виховних годинах діти Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО дізнавалися  багато цікавої інформації про  День захисника України, про День Українського козацтва та про свято Покрови Пресвятої Богородиці. У цьому закладі було проведено спортивно-масове свято « Козацькі забави», під час якого учні активно змагалися у спортивних та інтелектуальних конкурсах.  Шестикласники відвідали селищну бібліотеку, де працівники підготували для них презентацію, фільм та виставку літератури до свята. Школярі мали змогу взяти собі книжку конкретно по тематиці свят;  у шкільній бібліотеці також була організована виставка літератури про козаків та захисників України. Учні ж молодших класів брали участь у конкурсі малюнків «З Днем захисника України» та переглядали презентації про захисників нашого народу.

    Ми – українці - зобов’язані поважати людей, чия професія – захищати Україну. Адже ці люди ціною  власного  життя щодня оберігають мир і спокій у наших серцях і домівках.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь