A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Готуємося до Всеукраїнського перепису населення.

Дата: 24.10.2019 11:48
Кількість переглядів: 402

       Перепис населення визначається як захід, що дозволяє здійснювати через регулярні інтервали часу офіційний облік чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому та на всіх рівнях її адміністративно - територіального устрою. Дані перепису необхідні для прогнозування і управління соціально – економічним розвитком країни, реалізації демографічної політики, бюджетного планування та інших цілей. Що стосується нашого району зазначаємо, що інформація щодо адресного господарства надається у розрізі всіх населених пунктів та в цілому формує стан області на тлі інших регіонів.

        Як відомо, перший Всеукраїнський перепис населення відбувся в 2001 році, а другий, проведення якого спочатку було заплановане на 2016 рік, Кабінет Міністрів у чергове переніс на 2020 рік. Тому саме дотримання належного порядку в адресному господарстві громади формує є одним із важливіших факторів і передумовою якісної організації проведення перепису населення.

       Нажаль на сьогодні велика кількість житлових будинків залишаються невпізнаними  (тобто не мають номеру будинку та назви вулиці) не тільки для працівників статистики, а і для персоналу швидкої медичної допомоги, працівників пожежної безпеки, робітників поліції, адже час витрачений на пошуки потрібного будинку вимірюється людським життям. Необхідно зазначити, що не тільки житлові будинки повинні мати табличку з адресою, а і всі інші адміністративні будівлі, які мають адресу у нашій громаді (підприємство, магазин, банк, аптека тощо).

     Тому керуючись наказом Державного комітету України з питань     житлово – комунального господарства  «Про затвердження Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій» № 76 від 17.05.2005 року та Правил благоустрою на території Зноб-Новгородської селищної ради, які містять загальнообов’язкові норми для ОТГ, звертаємося до всіх господарів приватного житла, керівників приватних підприємств та підприємств малого та середнього бізнесу з проханням встановити на фасаді свого будинку, підприємства, банку, магазину, аптеки табличку з номером та назвою вулиці або провулку за вашою адресою.

       

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь