A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

" МОЄ СЕЛО - ОКРАСА УКРАЇНИ!"

Дата: 28.10.2019 14:44
Кількість переглядів: 693

Фото без опису    Рідне село! Воно справді зігріває душу кожного із нас. Його тепло проникає глибоко до серця. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до отчого дому. Здається, нема нічого кращого на світі за побачення із знайомими вулицями, батьківською хатою.

25 жовтня село Кренидівка відвідали з виїзним концертом, на честь дня села, артисти художньої самодіяльності «Зноб-Новгородського центру культури і дозвілля». У святково вбраному спортивному залі Кренидівського НВК зазвучали шум голосів місцевих жителів, школярів, а згодом залунали пісні та гуморески, привітання від артистів.

Виконуюча обов’язків старости Наталія Кузьменко привітала мешканців та вручила невеличкі подарунки найстарішим жителям, найменшому «козачку», що народився в цьому році,  та ветеранам праці. Заступник голови Зноб-Новгородської селищної ради Олег Несмашний побажав жителям бути дружньою родиною і відзначити в наступному році день села більш масштабніше. Народний ансамбль «Вербиченька», солістки центру культури Дарина Горбачова та Ліза Барканова, керівник гуртка дитячого вокального Ірина Буберенко порадували глядачів запальними і веселими піснями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь