-
-

У ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИВСЯ НОВОЗБУДОВАНИЙ ЦНАП

Дата: 21.11.2019 13:58
Кількість переглядів: 704

Фото без опису  У нашому суспільстві завжди була потреба в розвитку та у підтримці довіри громадян до органів влади. Завдяки децентралізації та об’єднанню громад постійно розширюються повноваження і можливості органів місцевого самоврядування.

20 листопада 2019 року в Зноб-Новгородській об’єднаній територіальній громаді відбулося урочисте відкриття новоствореного «Центру надання адміністративних послуг». ЦНАП має комфортні умови як для відвідувачів, так і для персоналу, забезпечений сучасним обладнанням та програмним забезпеченням. В установі працює 5 співробітників, для яких проведено низку тренінгів. На даний час Центр має можливість надавати 63 послуги.

 Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом.

Ідея створення ЦНАПу та задум реконструювати будівлю належала голові нашої громади Петру Гончарову. Він першим звернувся з вітальним словом: «Завдяки можливості участі у Програмі, в громаді з’явився сучасний та комфортний для всіх Центр надання адміністративних послуг. Ми надзвичайно раді, що тепер наші мешканці зможуть приймати активну участь у розвитку громади та отримувати якісні адмінпослуги. Ми вдячні міжнародним партнерам та експертам Програми за внесок у розвиток нашого регіону, а нашим працівникам Центру ми бажаємо підвищити якість життя громадян нашої громади». Також найкращих досягнень у роботі, формування нової якості адміністративних послуг  зичив голова Середино-Будської районної ради – Микола Харитоненко.

Ми щиро бажаємо нашим дівчатам конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у починаннях.

ВСЕ БУДЕ ЦНАП!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь