A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

День Гідності та Свободи в школах ОТГ.

Дата: 22.11.2019 08:37
Кількість переглядів: 1681

Фото без опису  З нагоди відзначення шостої річниці Дня Гідності та Свободи  21 листопада 2019 року в ЗЗСО нашої громади були проведені заходи, спрямовані на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.  

     Це свято встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, а також вшанування патріотизму й мужності громадян. День Гідності та Свободи в Україні у 2019 році– одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом подіям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

    У Зноб-Новгородському опорному ЗЗСО  О. Бадулін,  вчитель історії, з учнями 10-11 класів  провів круглий стіл «Революція Гідності – шлях в Європу», для учнів 6-9 класів організував перегляд  документальних фільмів, присвячених патріотизму та мужності громадян, які восени 2004 року та в листопаді 2013 року – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей.              

    У Хильчицькому НВК  учні переглянули  відеопрезентацію,  випустили стіннівки. Педагогічні працівники та здобувачі освіти хвилиною мовчання  вшановували пам’ять борців за свободу України.

    Директорка Зноб-Трубчевського НВК, Ю.Євдокименко, провела загальношкільну лінійку під гаслом "Україна – територія гідності і свободи", а вчителька  початкових  класів  О. Куток - виховну бесіду з учнями 2-4 класів   «Навіки слава Україні, Героям слава на віки!» біля стенда-меморіала Героям Небесної Сотні.

   Класні керівники ( Д.Андрущенко та С. Лазуткін)  в цей день теж долучилися до проведення заходів: у 7-8 класах  під час години спілкування “Вільні творять майбутнє!” визначили значення слів “свобода та гідність”, долучились до хронології подій, переглянули документальний фільм "Революція Гідності". Бібліотекар  В.Шинко  організувала тематичну книжкову виставку «Небесна сотня» у бібліотеці закладу осввти.

       Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна.. АТО…, хоч як  би ми це не називали.

    Дякуємо Героям  Небесної Сотні!  ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ! ЗА ТЕ ЩО НЕ пошкодували ЖИТТЯ ЗАРАДИ НАС З ВАМИ! ЗАРАДИ  НАШОГО МАЙБУТНЬОГО! СПАСИБІ  ВСІМ, хто відстояв МАЙДАН, ЗА ЯСКРАВИЙ ПРИКЛАД мужності, сили духу, чесності, патріотизму, ГІДНОСТІ та СВОБОДИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь