A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Спогади про золотокосу осінь… Як у садочку «Казка» свято Осені зустрічали

Дата: 29.11.2019 10:18
Кількість переглядів: 520

Фото без опису   Закінчується золота пора осінь і в комунальному закладі ДНЗ «Казка» закінчилося свято Осені. Протягом трьох місяців щедра Осінь розважала малят цікавими іграми і загадками, веселими піснями і запальними танцями, а також частувала своїми дарами – смачними яблуками. Чаклунку Осінь восхваляли та возвеличували вихованці садочку, щоб вона була ще щедріша до всіх людей.

Свято Осені проводиться в закладі традиційно. Пройшло воно захоплююче та весело, адже цьому передувала велика організаційна підготовка як з боку колективу, так і з боку батьків. Маленькі вихованці готувались до свята ретельно і продемонстрували свої акторські таланти: читали вірші, танцювали, програвали етюди. Батьки раділи та пишалися своїми дітьми, бо справді вони цього варті!

 Від імені Зноб-Новгородської селищної ради ми дякуємо колективу дитячого садочку «Казка», на чолі з Аллою Сенченко, які докладають багато зусиль щоб дітки із задоволенням відвідували садочок. Велике спасибі батьківському комітету, на чолі з Вікторією Каша, які дуже уважні до проблем дитсадка і завжди відгукуються на будь-які проблеми. Такі заходи згуртовують батьків, дітей та колектив  і допомагають вирішувати всі питання. А те, що свято пройшло вдало, засвідчили захоплені погляди глядачів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь