-
-

ДЕНЬ СЕЛА в с. Мефедівка - свято, яке запам'ятається надовго!

Дата: 02.12.2019 13:25
Кількість переглядів: 455

Фото без опису Кожен населений пункт нашої громади має свою історію, традиції та надбання, видатних та працьовитих людей. Гарною нагодою згадати минувшину, вшанувати поважних людей, розповісти про здобутки є відзначення Дня села.

Нещодавно в селі Мефедівка відсвяткували своє свято, на яке зібралося багато людей різної долі, різних життєвих уподобань, різних професій, але всіх їх об'єднувало одне почуття – любов до малої батьківщини.

Голова Зноб-Новгородської ОТГ Петро Гончаров щиро привітав мешканців зі святом. Прозвучали з вуст очільника громади побажання бути дружніми та чуйними один до одного .

В.о. старости села Наталія Кузьменко  привітала присутніх зі святом, висловила подяку всім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут; всім тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрою села і вручила невеличкі подарунки батькам немовлят, найстарішим мешканцям села, трактористам, дояркам, котрі віддали значну частину свого життя на розбудову села.

Святковим концертом вітали односельчан аматорський ансамбль «Україночка» будинку культури села Мефедівка. Порадував своїм співом народний аматорський ансамбль «Вербиченька».

Отже залишається побажати невеличкому селу Мефедівка й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування.  Нехай же зростають та процвітають наші улюблені села! Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об'єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду! Нехай серця наповнюються світлом духовності та святої чистоти, надією на розквіт наших рідних сіл.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь