A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

День села - свято єднання!

Дата: 04.12.2019 16:47
Кількість переглядів: 591

Фото без опису   Весело, позитивно з неймовірними емоціями  30 листопада жителі села Кривоносівка святкували  День села.

  Святкування відбулося у сільському будинку культури. Із теплими словами вітань до жителів  звернулися голова Зноб-Новгородської селищної ради Петро Гончаров. Він висловив глибоку вдячність всім мешканцям села, хто своєю наполегливою та сумлінною працею вносить вагомий внесок у розвиток свого рідного краю. Привітав Петро Васильович і молодь, яка в усі часи була надією на майбутнє.
   «Щиро бажаю всім вам щасливої долі, мирного неба над головою, міцного здоров'я, благополуччя, наснаги, успіхів та плідної праці. Нехай кожна оселя поповнюється достатком та щастям» - зазначив голова.

   Завдяки спільним зусиллям  спонсорів, а також небайдужих жителів села, свято відбулося на високому рівні. Були пошановані найповажніші та наймолодші жителі села, яким було вручені пам’ятні подарунки, та й взагалі всі мешканці не були обділені увагою. Концертна програма була  цікава та насичена. Атмосферу свята підтримував щедро накритий стіл, для всіх бажаючих.

Цікава феєрія, організована в селі з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців села Кривоносівка.

Хочемо від імені жителів висловити щиру подяку всім спонсорам, які не пошкодували частину своєї уваги до свята і допомогли в організації – це «Росинка +», «Агроінвест+», ПП Россия, Глухов СВК Глухівський молокозавод, депутат Зноб-Новгородської селищної ради Євгеній Сохошко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь