A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Вітаємо наших спортсменок з перемогою!!!

Дата: 23.12.2019 15:31
Кількість переглядів: 425

20 грудня 2019 року у місті Середино-Буда відбувся відкритий турнір з волейболу серед дівчат – Середино-Будського, Глухівського та Ямпільського районів.

Команда Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів з однаковим рахунком 2:0 перемогла Свеську спеціалізовану школу І –ІІІ ступенів №2 ліцей та збірну дівчат Середино-Будських ЗОШ №1 і №2.

У третій зустрічі з Глухівським ліцей-інтернатом з посиленою військово-фізичною підготовкою знову напружена перемога – 2:1.

Таким чином, вигравши всі зустрічі у всіх своїх суперниць, волейболістки Зноб-Новгородської школи завоювали заслужене І місце і міжрайонний кубок!

Вітаємо наших спортсменок –Аліну Мачелюк, Аміну Журбу, Антоніну Самусь, Катерину Горбачову, Анну Спіріну, Ксенію Шапеко, Анну Безрукаву, Ксенію Кір’ян і бажаємо міцного здоров’я, успіхів, нових цікавих змагань і «золотих» перемог.

Висловлюємо щиру вдячність за солодкі подарунки спонсору ФОП Черeпньов В.В., а також Зноб-Новгородський селищній раді за підтримку і матеріальну допомогу в можливості проведення змагань.

Особливо відзначаємо роботу тренерів, які підготували команду-переможницю , а саме Жира Олексія Володимировича та Романова Івана Анатолійовича. Бажаємо всім досягнень і перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь