A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новорічні дива розпочалися!

Дата: 26.12.2019 08:45
Кількість переглядів: 466

Фото без опису У ніч з 18 на 19 грудня відчиняються двері в Новорічні різдвяні свята, і  скрізь по Україні запалюють вогні Новорічні ялинки. Цієї ж ночі з небес спускається Святий Миколай. Заходить туди, де живуть слухняні діти,  і кладе під подушки подарунки. Заходить туди, де живуть нужденні люди і допомагає їм. Особливо на нього чекають діти.

          Ступив Святий Миколай і на поріг Кренидівського НВК. О 12-00 розпочалося свято, яке зібрало вихованців закладу, батьків і гостей. Хоча на дворі не зовсім зимова погода, але свято  відкрили танком «сніжинок». Діти цим дійством ніби закликали перший сніг, морози та Зиму, яка  невдовзі з’явилася в залі разом зі сніжинками (Кановець Анна  та дівчата початкових класів).

       Глядачі завмирають від захоплення. Ось і Українка( Надія Чумак) з Українцем( Микита Пономарьов) поспішають на свято.

       Дзвіночків чути срібний передзвін, і добра вість летить із усіх сторін - то з неба Янголята( Влада Пікалова, Юля Трофимець, Юля Гужва, Сніжана Чопа, Анастасія Кривонос та Велентина Бугайова) до нас спішать, Миколая наказ вершать, щоб по світу вони літали і про кожну дитину склали для Миколая свою картину.

              Але де не взялися Антипки-Черті ( Микита Пікалов і Роман Гужва) і стали вершити свої справи, дарувати різочки неслухняним та лінивим. Янголи прогнали їх і запевнили, що в Кренидівському НВК слухняні та добрі діти.

       « Усьому нашому народу, дай добру волю й много літ, щоб пісня-слава Україні  полинула на цілий світ!» - після цих слів пролунала пісня « Така зима лише на Україні» у виконанні Влади Пікалової та Анни Кановець.

         Під звуки музики вийшов до дітей Святий Миколай ( Максим Лягута) і побажав  дітям не знати  ні суму, ні сліз, щоб мами й татусі про них піклувались. Після чого подарував усім присутнім сімейні обереги  - Янголів-охоронців, зроблених учнями 9 класу.

        Хочеться висловити велику подяку організаторам свята: вчителькам Анжеліці Володимирівні Косаченко і Ользі Миколаївні Пікаловій, виховательці ДНЗ Надії Миколаївні Дорошенко за гарно проведений час, за чудові костюми, атрибутику. Велика подяка спонсорці свята - приватній підприємниці Наталії Володимирівні Гончаровій за «солодку насолоду» до Дня Святого Миколая!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь