-
-

В селищі Зноб-Новгородське на вищому рівні пройшов мюзикл "Подорож у Смарагдове місто"

Дата: 11.01.2020 14:47
Кількість переглядів: 600

Фото без опису10 січня 2020 року на сцені Зноб-Новгородського будинку культури був представлений мюзикл «Подорож у Смарагдове місто» у виконанні команди КВН «Гарні діти» Ямпільського районного Центру дитячої та юнацької творчості. Людей зібралось чимало. Глядачі зустріли гостей із Ямполя шаленими оплесками.

Із перших хвилин присутні забули, що на сцені перед ними – актори-аматори. Талановиті хлопці та дівчата демонстрували емоційну і щиру гру героїв, співали і танцювали. У залі панував зимовий настрій, адже за сюжетом мюзиклу головна героїня отримала в подарунок від Діда Мороза чарівну книжку, за допомогою якої перенеслась у казку. Високий рівень виконавської майстерності героїв гідно оцінили усі присутні заходу: і мешканці селища Зноб-Новгородське, і мешканці з усіх сіл громади, для яких було організовано підвіз. 

Такий захід, без перебільшення, став унікальною і визначною подією у культурному житті нашої громади. Незвичайний сюжет, масштабність, оригінальні сучасні постановки, яскраві костюми, музичне оформлення — все це створило неймовірне шоу, яке відвідувачі заходу запам’ятають надовго.

Особлива подяка автору, сценаристам та режисерам-постановникам мюзиклу, творчому колективу та народному депутату України Андрію Деркачу за підтримку такого дійства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь