A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації "Внесення  змін до Генерального плану смт. Зноб-Новгородське"

Дата: 20.12.2019 14:07
Кількість переглядів: 702

Повідомлення

про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Внесення  змін до Генерального плану смт. Зноб-Новгородське та розробка Генерального плану с. Кустине і с. Люте Середино-Будського району Сумської області»

1) Повна назва документу державного планування

Внесення  змін до Генерального плану смт. Зноб-Новгородське та розробка Генерального плану с. Кустине і с. Люте Середино-Будського району Сумської області»

Стислий виклад змісту:

Проект містобудівної документації складається з пояснювальної записки, вихідних даних, графічних матеріалів та плану зонування території (зонінгу).

Розділ «Охорона навколишнього природного середовища» (звіт про CEO) входить до складу пояснювальної  записки проекту (див. п. 3.14) .

У звіті про CEO проведена оцінка впливу на навколишнє природне середовище розробленого генерального плану та плану зонування (вплив на атмосферне повітря, воду, грунти, природні ресурси, флору і фауну), на існуючі та проектні споруди, а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров'я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Зноб-Новгородська селищна рада 41022, Сумська обл., Середино- Будський р-н, емт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, буд. 1, електронна адреса: znobagromada@gmail.com

3)Передбачувана процедура громадського обговорений, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Дата розміщення повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування на офіційному веб-сайті Зноб-Новгородської громади ОТГ: https://zn-ota.gov.ua розміщено 20.12.2019р. Публікація повідомлення в друкованому ЗМІ, 20.12.2019р. в газеті «Знамя Труда ».

Строк громадського обговорення 20.12.2019р. по 20.01.2020 р.;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

- надання письмових зауважень та пропозицій до Зноб-Новгородської селищної ради 41022, Сумська обл., Середино-Будський р-н, емт Зноб- Новгородське, вул. Шкільна, буд. 1 та на електронну адресу: znobagromada@gmail.com та по телефону (05451) 7-32-42; проведення громадських слухань;

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 22.01.2020 р. в приміщенні Будинку культури за адресою: Сумська обл., Середино-Будський р-н, смт Зноб-Новгородське, вул. Планова, буд. 11.

г) орган, від якої о можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державною планування:

Зноб-Новгородська селищна рада 41022, Сумська обл., Середино-Будський р-н, смт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, буд. 1, електронна адреса: znobagromada@gmail.com

Контактна особа - спеціаліст землевпорядник Зноб-Новгородської селищної ради,  тел. (05451) 7-32-42.

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауваження і пропозицій:

Зноб-Новгородська селищна рада 41022, Сумська обл., Середино-Будський р-н, смт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, буд. 1, електронна адреса: znobagromada@gmail.com

е) місці знаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні веб-сайти Міністерства екології та природних ресурсів України (mer.gov.ua), Департаменту екології та охорони природних ресурсів Сумської облдержадміністрації (http://www.pek.sm.gov.ua).

Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту оприлюднене 15 листопада 2019 року на офіційному всб-сайті Зноб-Новгородської громади ОТГ:

https://zn-ota.gov.ua

Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення

4)Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа держанного планування.

Підстав для проведення транскордонних консультацій немає.

Секретар селищної ради    Срібний М.Г.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь