A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Зустріч керівників закладів освіти з державними інспекторами з нагляду

Дата: 17.01.2020 15:04
Кількість переглядів: 401

Фото без описуДержавними інспекторами Середино-Будського районного сектору Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області  з 15 по 17 січня 2020 року проводилася перевірка щодо вивчення  стану тегногенної та протипожежної  безпеки в ЗЗСО, ЗДО Зноб-Новгородської селищної ради.

   У першу чергу зверталась увага на наявність розроблених і затверджених  керівниками закладів документів: наказів з питань пожежної безпеки, призначень відповідальних осіб за дотримання  пожежної безпеки, ведення журналів інструктажів, плани евакуації людей на випадок виникнення  надзвичайних ситуацій, наявність куточків з безпеки життєдіяльності, наявність вогнегасників, маркувальних та попереджувальних надписів біля електроприладів, покажчиків електричного струму, експлуатація котельного обладнання, електромереж.

     За результатами перевірки  17 січня 2020 року відбулася зустріч  керівників закладів освіти  з державними інспекторами з нагляду. Представники Управління  державної служби України з надзвичайних ситуацій провели роз’яснювальну бесіду   щодо усунення виявлених порушень.

    Основні питання, на які слід звернути увагу  директорам: проведення інструктажів та навчань  із протипожежної безпеки, укомплектування  пожежних щитів, обладнання приміщень будівель електронними системами протипожежного захисту, проведення обробок вогнетривким розчином дерев’яних конструкцій дахів освітніх закладів.

  У цілому, керівниками закладів освіти вживаються  всі необхідні заходи по виконанню вимог безпеки життєдіяльності, тому випадків порушень пожежної безпеки не зафіксовано.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь