A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Змагання з футзалу серед учнів громади

Дата: 24.01.2020 14:06
Кількість переглядів: 396

Фото без опису24 січня на базі Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшли змагання серед школярів з футзалу. Участь приймали команди Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Журавського НВК та Кренидівського НВК. Через жеребкування було визначено, що першими будуть грати команди Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО та Журавського НВК. В ході запеклої боротьби, перемогу одержала команда Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО з рахунком 4:1.

Далі у гру вступила команда Кренидівського НВК, які грали з командою Журавського НВК. В першому таймі хлопці з Журавки вели з рахунком 2:0 і, здавалося б, переможець очевидний, але здаватися ніхто не збирався, і рахунок вирівнявся. Гра закінчилася з рахунком 3:3. Варто зауважити, що через нестачу хлопців у Кренидівському НВК, було прийнято рішення взяти в команду дівчат. І рішення було правильним, бо Олександра Геращенко, яка була в основному складі, нічим не поступалася хлопцям.

У вирішальній грі між командами Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО та Кренидівського НВК, впевнену перемогу з рахунком 10:2 одержали учні опорного закладу.

 І так, І місце отримала команда Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО, ІІ місце - команда Журавського НВК, ІІІ місце -  команда Кренидівського НВК. Команда-переможець була нагороджена почесною грамотою та отримала в подарунок футбольний м’яч.

Бажаємо нашим тренерам талановитих, завзятих учнів, а юним спортсменам - ще більше перемог і злетів, хороших вболівальників і всіляких життєвих благ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь