-
-

З 1 СІЧНЯ 2020 РОКУ ДОЗВОЛЕНО ОТРИМУВАТИ ПІЛЬГУ НА ЖКП ГОТІВКОЮ!

Дата: 28.01.2020 16:08
Кількість переглядів: 562

Фото без описуВідповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12. 2019 № 1123 із 1 січня 2020 року громадяни, які мають пільги на житлово-комунальні послуги, можуть у будь-який час подати заяву про перехід на монетизовану (готівкову грошову) форму виплат на житлово-комунальні послуги.

Тобто, скасовано обмеження, яке не дозволяло пільговикам отримати пільгу в грошовій готівковій формі після 15 жовтня (на опалювальний період) і 15 травня (на неопалювальний період).

Тепер отримати пільгу готівкою можна на картку через уповноважені банки. Для цього необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення або до Відділу "ЦНАП" виконавчого комітету селищної ради з відповідною заявою, в якій необхідно зазначити куди перераховувати гроші: номер рахунку пільговика в уповноваженому банку (не плутати з номером картки!). Для того, щоб отримати номер рахунку необхідно звернутися до банку та обов’язково повідомити працівнику банку про те, що рахунок потрібен для виплати пільг на житлово-комунальні послуги та придбання твердого палива та скрапленого газу в грошовій формі, отримавши при цьому виписку. Це можна зробити в банку, де пільговик отримує пенсію, соціальні допомоги, заробітну плату тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь