A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"ЖЕНСКОЕ СЧАСТЬЕ"

Дата: 10.03.2020 13:59
Кількість переглядів: 464

Фото без опису Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме тому, напередодні 8 Березня, у Зноб-Новгородському селищному будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня – «Женское счастье!».

У залі зібрались прекрасні представниці Зноб-Новгородщини, щоб почути теплі та щирі слова. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало. На святі були присутні жінки-керівники підприємств, навчального і дошкільного закладів, комунальних закладів та охорони здоров’я, громадських організацій, ветерани труда, матері героїні і просто гості.

Представниць прекрасної статі привітав голова Зноб-Новгородської селищної ради Петро Гончаров. За багаторічну сумлінну працю на благо територіальної громади, професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня він вручив відзнаки та подарунки від Народного депутата України Андрія Деркача та від голови Зноб-Новгородської селищної ради. Петро Васильович висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

Колектив Зноб-Новгородського будинку культури підготував цікавий тематичний концерт. Зі сцени вітали чарівних бабусь, мам, сестричок, коханих солісти: Ліза Барканова, Дарина Горбачова, Анжеліка Юрченко, Аліна Дуда, Варя Шестопал, Денис Угнечов, дитячі колективи «Перлина», «Веселка», «Карамельки». Запальним «Гопаком» потішали найменші учасники - вихованці ясла-садка «Казка», а танцювальний колектив Зноб-Новгородської школи підняв настрій імпульсивним сучасним танцем. Ліза та Нікіта Барканови подарували музичне романтичне  вітання, а пронизливим співом просто заворожили дзвінкоголосі  «Знобовчанки».  Вже більш серйознішу лірику на сцені зачепили досвідчені вокалістки народного ансамблю «Вербиченька». Весь вечір вітали представниць прекрасної статі з головним святом весни, краси і жіночності ведучі Анастасія Шаповалова і Анатолій Барканов, тож майже двохгодинний концерт минув зовсім непомітно.

Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасна концертна програма сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь