A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Рішення Зноб-Новгородської селищної ради щодо заходів через коронавірус

Дата: 13.03.2020 15:22
Кількість переглядів: 647

Фото без опису13 березня 2020 року пройшло засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Зноб-Новгородської селищної ради. На порядку денному були розглянуті такі питання:

  1. Про стан забезпечення населення Зноб-Новгородської селищної ради якісною та безпечною для здоров’я питною водою.
  2. Про вжиття невідкладних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Зноб-Новгородської селищної ради гострої респіраторної хвороби, спричиненою коронавірусом СОVID-2019.

По першому питанню комісія вирішила провести додатково-роз’яснювальну роботу щодо можливості придбання та використання очищеної питної води, яка реалізовується в спец. магазині «Питна вода».

По другому питанню вирішили:

  1.  З метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції відділу освіти молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради (Андрущенко М.Д.), завідуючий ДНЗ ясла-садок «Казка» (Сенченко А.В.) призупинити освітній процес у навчально-виховних закладах з 12 березня 2020 року по 04 квітня 2020 року.
  2. Відділу освіти молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради організувати проведення навчальними закладами занять за допомогою дистанційних технологій та відпрацюванню занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації.
  3. Відділу освіти молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради, відділу фінансів економічного розвитку та інвестицій (Сотніков Л.О.) у зв’язку з відсутністю навантаження на працівників під час карантину вжити заходів щодо економії фонду оплати праці технічних працівників відповідно до діючого законодавства.
  4. Зобов’язати проводити дезінфекційні заходи рейсового автобусу Зноб-Новгородське – Суми робітника Зноб-Новгородської селищної ради.
  5. Рекомендувати суб’єктам господарювання, які проводять свою діяльність у сфері торгівлі, проводити дезінфекційні заходи робочих приміщень, встановити санітарну годину.
  6. Рекомендувати в.о. старост інформувати лікарів КНП «Зноб-Новгородської АЗПСМ» про жителів громади, які мешкають на території населених пунктів та повернулися із-за кордону.  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь