A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові та самовідповідальні!

Дата: 10.04.2020 11:50
Кількість переглядів: 7089

Шановні мешканці Зноб-Новгородської громади, їх рідні та близькі!

Минуло понад 3 тижні, відколи в Україні оголошено карантин та введено режим надзвичайної ситуації, який мав би попередити масове зараження населення вірусом нового типу COVID-19.

Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку.   Наразі усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу на території  селищної ради. І саме тому я прошу кожного з Вас, шановні земляки, не ігнорувати інформацію про превентивні та обмежувальні заходи щодо поширення коронавірусу і з усією відповідальністю поставитися до власної безпеки та безпеки ваших рідних.

Отже, попереду у нас з Вами не простий карантинний період, який необхідний, аби зменшити ризик зараження людей вірусом COVID-19 та вберегтись від контакту з його ймовірними носіями.

Наразі  в нашому районі не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус. Проте ситуація може змінитися у будь-який момент. Райони, які межують з нами або розташовані поблизу, таких хворих мають.

Скоротіть живе спілкування. На щастя, в сучасному світі є можливість бачити один одного  завдяки відеозв’язку та обмінюватись інформацією телефоном. Піклуйтеся одне про одного, залишайтеся вдома та будьте здоровими!

Вкотре наголошую  на необхідності дотримуватись належних заходів безпеки: мити руки, використовувати антисептик, уникати контакту з особами з проявами гострої респіраторної інфекції, зберігати певну дистанцію при спілкуванні, не перебувати у місцях великого скупчення людей, утримуватись від будь-яких поїздок тощо.

Успішний досвід інших країн показав, що саме самоізоляція – найефективніший спосіб попередження та поширення хвороби.

Звертаюсь до наших земляків, рідних і близьких жителів нашої громади. Всіх, хто мешкає поза її межами. У нас на території громади проживає близько 1200 людей, яким понад 60 років. Є люди з хронічними хворобами та слабким імунітетом. Всі вони перебувають у зоні найвищого ризику інфікування. Зараз найбільша турбота про здоров’я цих людей від всіх Вас – утриматися від приїзду до них, насамперед на вихідні та святкові дні. Селищна рада, сусіди, друзі готові надати допомогу та підтримати кожного свого жителя, який цього потребує. Телефонуйте нам за тел. 068 240 07 57, 095 698 88 01. І ще раз прошу – перенесіть свої візити до рідних на більш пізні строки.

 

І на завершення. Самостійно жодна медицина світу не може зупинити поширення коронавірусу. Тільки особистою відповідальністю кожного, самоорганізацією та злагодженістю дій ми з вами зможемо впоратись з небезпечним вірусом, вберегти від нього себе та своїх рідних!

 

Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові та самовідповідальні!

Селищний голова П. Гончаров

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь