A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Потопаємо у смітті!!!

Дата: 20.05.2020 09:55
Кількість переглядів: 460

В квітні місяці Зноб-Новгородською територіальною громадою було розпочато заходи по благоустрою. Ми щиро вдячні працівникам школи, дитсадка, які взяли активну участь у цій справі.

Спільними зусиллями прочищено від сміття та сухого гілля територію навколо озера, прибережну зону в урочищі «Дубицькі». 8 травня, працівники дитячого садка навели лад на Першій посадці у селищі Зноб-Новгородське, але не минуло і місяця, як проїхавшись нашими улюбленими місцями, шоковані, адже замість омріяної чистої природи бачимо тони сміття. І ця сувора реальність полягає в тому, що куди б ми не вирушили, гарантовано зустрічаємо сліди своїх неохайних попередників: купи пластикових і скляних пляшок, консервних банок та іншого сміття. Таке неприємно бачити всім, але не кожен бажає прибирати за собою.

Подумайте, якої шкоди навколишній природі ви завдаєте. Тому просимо вас: завжди прибирайте за собою, думайте про те, що ви можете повернутися на це ж місце, і невже захочеться сидіти в купі сміття?

Ми всі так прагнемо в Європу, а що кожен із нас особисто для цього зробив? Адже порядок у нашому селищі, та й кожному селі, залежить від нас самих. Відоме правило – чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Прагнення до чистоти і порядку має бути в кожному з нас, у наших душах і в нашій свідомості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь