A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Соціальну допомогу легко та зручно оформлювати у відділі ЦНАП

Дата: 15.09.2020 16:25
Кількість переглядів: 466

На сьогодні у ЦНАП Зноб-Новгородської ОТГ доступні соціальні послуги, в т.ч. допомога малозабезпеченим сім’ям. Наголошуємо, що при поданні документів через ЦНАП суб’єкту звернення не потрібно відвідувати інші інстанції та їхати в райцентр для отримання довідок  з центру зайнятості або пенсійного фонду (якщо ця довідка необхідна для отримання послуги). Працівники відділу, для того щоб зекономити Ваш час, заощадити кошти і звільнити від непотрібних зайвих турбот, самостійно замовлять всі необхідні довідки для отримання якісної послуги.

Звертаємо увагу! Постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2003 р. № 250 щодо порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Відтепер у декларації про доходи та майновий стан вказується період за шість місяців (2-а квартали), що передують місяцю, який передує місяцю звернення за призначенням державної соціальної допомоги (далі - період, за який враховуються доходи). Наприклад, для осіб, які звернулися в вересні, попереднім місяцем є серпень (3 квартал), а квартали, які передують серпню - 1 та 2 квартал 2020 року. Тобто, для осіб, які звернулися за допомогою в вересні місяці необхідно задекларувати доходи з січня 2020 року по червень 2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь