A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Дружній турнір з міні-футболу!

Дата: 12.10.2020 10:46
Кількість переглядів: 422

Фото без опису11 жовтня на футбольному майданчику зі штучним покриттям Зноб-Новгородського опорного закладу ЗСО відбувся відкритий турнір з міні-футболу серед школярів до Дня  Українськрго козацтва.

У турнірі взяли участь чотири команди: Зноб-Новгородський опорний ЗСО, Журавський НВК, Середино-Будська ЗОШ №2, Чернацький НВК.

Ігри проходили за коловою системою, протягом змагань на ігровому майданчику вирували пристрасті, адже кожна команда прагнула досягнути якнайкращого результату. Кожен матч тримав у напрузі як вболівальників, так і тренерів команд. Варто зазначити, що технічний, тактичний і фізичний рівень підготовки усіх команд доволі високий, тому відчайдушна боротьба точилась за кожен гол.

В підсумку перемогу святкувала збірна команда Середино-Будської ЗОШ№2, яка не програла жодної гри та отримала кубок турніру. Друге місце посіла команда Зноб-Новгородського опорного закладу ЗСО, а третє місце розподілили команди Чернацького та Журавського НВК, які між собою зіграли у нічию.

Всі  команди турніру нагородженні грамотами та солодкими призами від відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради.

Також, напередодні міні-футбольного турніру, на базі Зноб-Новгородського опорного закладу ЗСО, пройшла дружня зустріч з волейболу серед дівчат між командами Середино-Будської ЗОШ№2 та Зноб-Новгородського опорного закладу ЗСО, де перемогу тріумфували наші дівчата перегравши суперниць з рахунком 3:0 по партіям.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь