A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Святий Миколай завітав до нашої "КАЗКИ"!

Дата: 21.12.2020 12:06
Кількість переглядів: 1856

Фото без описуНемає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас це свято, на яке ми дуже чекаємо. Скільки приємних хвилювань дітям приносить очікування на чудове свято Миколая! Весь тиждень діти та вихователі дитячого садка «Казка» не тільки чекали казкові подарунки, а й самі старанно готувалися, аби показати, які вони слухняні, чемні і талановиті.

До цього свята малюки заздалегідь вивчили вірші, співаночки, рухливі ігри. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих діток і саме таким приносить подарунки. Окрасою свята став прихід Святого Миколая, якого з нетерпінням чекали діти. І звичайно він прийшов не з пустими руками. Миколай  приніс солодощі для дітвори, та побажав їм бути здоровими, добрими та терплячими, і чекати його на наступний рік.

Такі зустрічі у дитсадку підносять нас над буденністю та розмальовують наше життя неповторними хвилинами щастя, милування нашими дітками та надією на позитивні зміни. Головне ж для нас, дорослих, навчити ДИТИНУ радіти життю, зміцнити її здоров'я, навчити щодня відкривати щось нове, відкрити душу, серце і очі дитини.

 Колектив Зноб-Новгородського комунального дошкільного навчального закладу ясла-садок «Казка» щиро бажає усім щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят. Хай кожен день у Новому Році буде прожитий в мирі і в любові. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь