A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДО УВАГИ ОСІБ, УПОВНОВАЖЕНИХ НА ВИКОНАННЯ ФУНКЦІЙ ДЕРЖАВИ АБО МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 01.02.2021 09:30
Кількість переглядів: 284

1 січня 2021 року розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Щорічна кампанія електронного декларування триватиме до 31 березня 2021 року.
Під час заповнення декларацій важливо враховувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства. Суб’єктам декларування необхідно завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого  електронного підпису (КЕП).

Перед початком роботи з Реєстром декларацій необхідно переконатись у наявності усієї необхідної інформації для заповнення декларації.  

НАЗК провело модернізацію Реєстру електронних декларацій, завдяки якій Реєстр декларацій став зручнішим для суб’єктів декларування, а саме:

  • Тепер персональні дані в чернетках документів не зникають. Суб’єкт декларування може заповнювати документи з різних пристроїв та з різними кваліфікованими електронними підписами (КЕП).
  • Декларант може переглянути й завантажити всі подані ним документи з персональними даними у форматі HTML і PDF зі свого кабінету.
  • Зручніша робота з КЕП. У разі використання декларантом декількох КЕП відсутня необхідність проводити процедуру зміни КЕП у Реєстрі декларацій.
  • Відтепер у Реєстрі декларацій можливо подати повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента в електронній формі. Раніше суб’єкти декларування повинні були подавати їх тільки в паперовій формі.   

Зверніть увагу, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, декларанти знову можуть подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.

Наполегливо рекомендуємо Вам не зволікати з поданням декларації

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Зноб-Новгородської селищної ради надає допомогу в заповненні декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, звертайтеся за адресою: вул. 30 років Перемоги, буд. 9, тел.: (098) 989-76-51.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь