A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Ми не маємо права залишити вивільнених працівників реорганізованих РДА напризволяще, а Сумщину – без кваліфікованих кадрів

Дата: 04.02.2021 11:32
Кількість переглядів: 481

Голова Сумської облдержадміністрації Василь Хома: "Ми не маємо права залишити вивільнених працівників реорганізованих РДА напризволяще, а Сумщину – без кваліфікованих кадрів"

На цьому наголосив голова облдержадміністрації під час зустрічі з директором Сумського обласного центру зайнятості Володимиром Підлісним.

«Працівники райдержадміністрацій, що вже невдовзі будуть вивільнені, це кваліфіковані держслужбовці, економісти, юристи, спеціалісти в своєму напрямку. Держава вкладала кошти в їх навчання, підвищення кваліфікації, тому ми не маємо права їх відпускати без їхнього на те бажання, – підкреслив Василь Хома. – Сумщина сьогодні потребує цих кадрів, адже від людей, які працюватимуть на державній службі, в органах місцевого самоврядування, залежать показники розвитку області. Ми будемо рекомендувати п’яти укрупненим райдержадміністраціям і всім територіальним громадам брати на роботу цих працівників».

Володимир Підлісний, у свою чергу, зазначив, що обласна служба зайнятості робить все можливе, щоб жоден із вивільнених працівників райдержадміністрацій не залишився напризволяще.

«У нас є інформація по кожному з працівників, що вивільняються. Ми пропонуємо таким працівникам вакантні посади, маємо можливість перенавчати людей, надавати їм кошти на відкриття власних приватних підприємств. Тому я гарантую: жодна людина не залишиться без нашої уваги та допомоги», – говорив він.

За результатами наради Василь Хома доручив керівнику апарату облдержадміністрацію Ігорю КАЛЬЧЕНКУ щодня надавати оновлену інформацію щодо процесу працевлаштування вивільнених працівників райдержадміністрацій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь