A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

«ГАРНИЙ КУХАР ВАРТИЙ ЛІКАРЯ»

Дата: 26.02.2021 09:07
Кількість переглядів: 1283

Фото без опису«Про смак не сперечаються». Ми часто користуємося цим виразом, коли мова йде про яку-небудь книжку, кінофільм, одяг. Але своїм народженням він зобов'язаний мистецтву кухаря. Мистецтво приготування їжі - кулінарія, кухарська справа - є однією з найважливіших. Протягом тривалого часу приготування їжі було справою домашніх господинь, кухарок та окремих кухарів-професіоналів.

25 лютого пройшов обласний "Cook'N'Batle" з приготування страв української кухні закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини" (у рамках проекту "Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій "Кухар", "Кондитер").

Нашу громаду, від ДПТНЗ "Зноб-Новгородський ПАЛ", представляла учениця 3 курсу Денисюк Яна, яка презентувала салат м'ясний із свіжими огірками.

Ми щиро бажаємо майбутньому кухарю професійних успіхів. Недарма в народі кажуть: «гарний кухар вартий лікаря». І саме ці знання та навички, Ви, дорогі друзі, можете придбати, якщо прийдете навчатися до нашого ДПТНЗ «Зноб-Новгородський професійний аграрний ліцей». Висококваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання з великим задоволенням допоможуть Вам зануритися в океан знань і осягнути глибину кулінарного мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь