A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Чарівне свято весни - 8 березня пройшло в Зноб-Новгородській громаді

Дата: 09.03.2021 10:35
Кількість переглядів: 962

Фото без описуПохід на концерт – це завжди приємна та довгоочікувана подія, а наші мешканці чекали цю подію цілий рік. І ось, нарешті, настав Міжнародний жіночий день 8 Березня - свято весни, любові та краси. 5 березня 2021 року глядачі зустрілися з улюбленими місцевими артистами на концерті для прекрасної половини людства в Зноб-Новгородському Будинку культури.

 Ведучі свята Марина Лелякова та Денис Угнечов запросили до вітального слова голову Зноб-Новгородської громади Петра Гончарова. Безліч щирих слів сказав Петро Васильович в адресу жінок та побажав добробуту, злагоди, краси і кохання. А за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня багатьом вручив грамоти та цінні подарунки.

Святкову атмосферу продовжили аматори місцевої сцени. Маленькі вокалісти Варя Шестопал та Софія Радченко подарували гарний настрій, а талановиті «перлини» Зноб-Новгородщини - Дарина Горбачова і Ліза Барканова заворожили своїм співом. Порадували всіх і улюблені ансамблі «Карамельки», «Веселка» і «Перлина». А ось, чарівну прикрасу сцени - народний аматорський ансамбль «Вербиченька» і ансамбль «Знобовчанка» глядачі зовсім не хотіли відпускати зі сцени. Не залишилася наша прекрасна половина селища і без чоловічої уваги. «На ура!» публіка прийняла дует Олексія Воробйова і Сергія Михайленко, а вокаліст Денис Угнечов покорив кожне жіноче серце. Родзинкою свята стала сценка «В бочке», яку інсценували Ольга Есаулко, Анастасія Шаповалова, Людмила Несмашна і Олена Тітенко.

Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам за чудове свято. Концерт пройшов у теплій, святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка, як і весна, зігріває душу та благословляє світ на добро.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь