A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Звернення головного лікаря Зноб-Новгородської АЗПСМ Аліни Половинкіної.

Дата: 22.03.2021 11:15
Кількість переглядів: 679

Шановні мешканці громади!

Фото без описуДо вас звертається головний лікар КНП «Зноб-Новгородська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Аліна Половинкіна щодо щеплення від Коронавірусу

«Доброго дня. Питання, яке я сподіваюсь, Вас турбує – щеплюватись чи ні? Особисто для мене воно не стоїть, однозначно так! Оскільки захворювання мутує, перетікає з кожною наступною хвилею все тяжче. Тому мені радісно повідомити , що в п’ятницю ми отримали 100 доз вакцини, ВАКЦИНА CHADOX1 NCOV-19 CORONA VIRUS (РЕКОМБІНАНТНА), КОВІШЕЛД – це для щеплення 50 осіб(оскільки робиться дворазово з перервою в 90 днів).

З екранів телебачення, ви чуєте про хвилі щеплення, справа в тому, що наразі Україна закуповує вакцину лише на 20 % населення, оскільки більше нам її виготовити не в змозі фармкомпанії, (вакцину очікують всі країни світу). Тому є пріоритет:

медичні працівники, військовослужбовці, працівники освіти, соціального обслуговування, люди старше 60 років, і лише у разі залишкових доз у флаконі, від якої хтось відмовився у день щеплення, можна запрошувати громадських діячів.

Для того, щоб записатись на щеплення, прошу телефонувати в амбулаторію за телефоном 0501669217, у другій половині дня, оскільки зранку прийом пацієнтів, можемо не зразу відповісти на дзвінок.

Після щеплення дуже вас просимо 30 хв. бути у амбулаторії під спостереженням мед. працівника, згідно рекомендацій ВООЗ.

Вакцинація проводиться тільки після огляду лікаря, не забудьте повідомити про ліки, які постійно приймаєте, до речі припиняти лікування гіпертонії чи цукрового діабету не потрібно, тобто зранку ви приймаєте свої постійні ліки, як завжди

Кашель та закладеність носу без лихоманки не є протипоказом до щеплення!!!

І на останок, вакцина не жива, тобто заразитись від щеплення не можливо (для довідки: в Україні наразі щеплюють трьома живими вакцинами: оральна полівакцина; КПК- кір, паротит, краснуха; та БЦЖ- вакцина від туберкульозу). У разі , якщо Вас щеплять під час інкубаційного періоду, це також ніяк не вплине на ваш стан. Імунітет після щеплення почне формуватися через 2 тиж.

Коли я думаю про Ковід, уявляю пожежу в степу, де вогонь – це коронавірус. Вакцинація нам необхідна щоб подолати цю хворобу. Для неї  немає обмежень територією чи погодними умовами, в третю хвилю почали варко хворіти діти. І єдиним методом позбутись цього захворювання – є вакцинація у всьому світі. Саме так було подолано натуральну віспу і зараз про неї можна лише прочитати в Інтернеті. Отож звертайтесь,  на щеплення за тел.:0501669217, або заходьте до нас в амбулаторію, якщо у Вас ще залишилися питання».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь