A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"Старі фотографії на стіл розклади": флеш-моб з нагоди Міжнародного дня сім'ї

Дата: 20.04.2021 11:06
Кількість переглядів: 923

Фото без описуКЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» та КЗ «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» оголошують флеш-моб "Старі фотографії на стіл розклади"  з нагоди Міжнародного дня сім'ї, яке відзначають 15 травня.

Старі пожовклі знімки ми завжди розглядаємо з насолодою. Адже наше життя скороминуще, а те, що вчора нам здавалося вічним і непорушним, завтра стає лише спомином. Старі фотографії – це привіт нашим нащадкам від наших предків, це біографія родини, рідного краю це, якщо хочете, машина часу. Це передана атмосфера епохи, в якій цікаво все – від фасонів суконь до меню на святковому столі вашого дідуся, від навиків полювання до хліборобської діяльності, від обрядових свят до релігійних вірувань, від зелених лісів до золотих полів.

Мабуть, у кожній родині зберігаються старі фотоальбоми, які передаються у спадок від старшого покоління. Це не просто шматочки паперу - це пам'ять про нашу історію, про наших предків. Зберегти її, передати дітям та онукам - наш обов’язок.

Організатори звертаються з проханням запитати у рідних, які фотографії з сімейного альбому для них особливо дорогі. Попросіть розповісти про них, поділитися спогадами про подію, зафіксовану на знімку.

 Присилайте старовинні фото з невеличкою анотацією зі свого сімейного альбому на Viber – 0683954460 або діліться у соцмережі "Фейсбук" на сторінці Культура Зноба-Новгородська Сумська (https://www.facebook.com/profile.php?id=100041418968235). Також ви можете особисто принести фото до бібліотек-філій ваших сіл (фото підлягають поверненню).

ДАВАЙТЕ РАЗОМ ВІДНОВИМО ІСТОРІЮ РІДНОГО КРАЮ!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь