A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

БЕЗПЕКА ПРАЦІ – ПРІОРИТЕТНЕ ЗАВДАННЯ ФОНДУ

Дата: 21.04.2021 11:38
Кількість переглядів: 805

Щорічно 28 квітня в Україні відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 відзначається День охорони праці. Нинішнього року це свято проходитиме під гаслом: “Передбачити, готуватися, та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР.”

  Фото без описуЗбереження життя, здоров’я й працездатності громадян у процесі їх трудової діяльності є важливим стратегічним завданням Фонду соціального страхування України. Саме тому питання належної організації на підприємствах, в установах, організаціях системи управління охороною праці та дотримання роботодавцями й працівниками законодавства з охорони праці є пріоритетним для фахівців Ямпільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області.

  Опікуючись відновленням здоров’я й працездатності осіб, потерпілих від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, забезпечуючи їх соціальну й медичну реабілітацію, Фонд соціального страхування України проводить велику роботу з профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань.

  Одним із основних показників стану охорони праці в кожному регіоні нашої держави є рівень виробничого травматизму та професійних захворювань.

  В Ямпільському та Середино-Будському районах протягом 2020 року було зареєстровано 2 нещасних випадків, що сталися на підприємствах, в установах, організаціях, у тому числі 1випадок зі смертельним наслідком. Під час цих страхових випадків постраждало 2 особи. За результатами проведених розслідувань страховим експертом з охорони праці було складені акти про нещасні випадки, пов’язані з виробництвом за формою Н-1.           Водночас спостерігається збільшення випадків гострих професійних захворювань внаслідок зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. Так, з початку пандемії зареєстровано 9 таких випадків, по 8 з яких проведено розслідування та по 1випадку розслідування триває.

  Аналіз стану виробничого травматизму за 2020 рік порівняно з 2019 роком вказав на тенденцію до зменшення кількості нещасних випадків та, відповідно, травмованих осіб по загальному виробничому травматизму.

  З нагоди Дня охорони праці Ямпільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області щиро бажає всім роботодавцям та працівникам підприємств, установ, організацій оптимізму, невичерпної життєвої енергії та позитивних стимулів для досягнення визначених цілей. Хай кожен робочий день приносить вам лише задоволення та вагомі результати, а здоров’ю ніщо не загрожує!Фото без опису

 

                                                                                                Ямпільське відділення

                            управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України у Сумській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь