A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Дата: 29.04.2021 09:48
Кількість переглядів: 672

Фото без описуВ Україні другий поспіль Великдень відбудеться в умовах карантину. Для безпечного святкування і мінімізації поширення коронавірусу в МОЗ надали перелік обмежень на Великдень. Мова йдеться про дистанцію, масочний режим і освяченні кошиків на вулиці. Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу 23 квітня.

За його словами, відвідування церкви можливо тільки в засобах індивідуального захисту (маски, респіраторі), які закривають органи дихання. Також в приміщенні храмів дозволяється перебування громадян з розрахунку - 1 людина на 4 кв. м. Крім того, між людьми повинна бути дотримана дистанція в 1,5 метра, в тому числі і на вулиці.

Головний лікар КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ» Аліна Половинкіна звертається до жителів нашої ОТГ і підкреслює: «Ми хочемо щоб свята були не тільки веселими, але і безпечними. Додаткового карантину в Україні на період великодніх свят не планується вводити. Але, я звертаюся до кожного з вас, дотримуйтеся всіх норм карантину - обов’язково одягайте маски, додержуйтесь дистанції. А ще, раджу до церкви йти тільки одному члену сім’ї. Будьте відповідальними! Бережіть себе і своїх близьких»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь