A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Не будьте байдужими!

Дата: 24.05.2021 16:53
Кількість переглядів: 721

               Фото без опису Селищною радою, навчальними та іншими закладами вживаються заходи щодо впорядкування територій населених пунктів, у тому числі       смт. Зноб-Новгородське.

         Нажаль, не всіма суб’єктами підприємницької діяльності та жителями селища були підтримані заклики до проведення толоки. Центр будь-якого населеного пункту, це його «обличчя». Нажаль наше «обличчя» має непривабливий вигляд через відсутність фарби на парканах, зламані та похилені паркани, нефарбовані та небілені  приміщення торгівельних та інших закладів, недоглянуті території біля приватних будинків.

         Селищна рада повторно, на цей раз публічно, звертається до власників приміщень та парканів, розташованих у центральній частині смт. Зноб-Новгородське з закликом вжити заходів з впорядкування приватних, виробничих, торгівельних та інших  будівель, навести лад на територіях, що до них прилягають.

         Аналогічна ситуація не лише в центральній частині селища, а на всій його території, де деякі жителі дозволяють собі смітити на вулиці, захаращувати нежитлові будинки, лісосмуги, не доглядають за територією поблизу власних будинків.

         Доводимо до відома, що селищною радою затверджені Правила благоустрою на території Зноб-Новгородської селищної ради, якими передбачені обов’язки власників приміщень та домоволодінь і встановлена відповідальність за їх порушення.

         Давайте будемо патріотами власного селища не лише на словах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь